Sredstvo za pranje ušiju kod ljubimaca

1.800 RSD

Sredstvo za pranje ušiju kod ljubimaca: tečno sredstvo za pranje ušiju. Omekšava vosak i pomaže da se lakše očiste uši. Ima prijatan miris mente. Pakovanje od 500ml.

Шифра производа: 6056 Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

Sredstvo za pranje ušiju kod ljubimaca: tečno sredstvo za pranje ušiju. Omekšava vosak i pomaže da se lakše očiste uši. Ima prijatan miris mente. Pakovanje od 500ml.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Šamponi i prateća kozmetika su svakako jedni od glavnih pokretača ovog brenda. Proizvedeni su u Velikoj Britaniji. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina proizvoda je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grumingu. Alergije i problemi sa ušima su problem za većinu rasa pasa.

Primećujete da Vaš ljubimac često trese glavom, trlja uši o zemlju ili šapom se uporno češe? Konsultujte se uvek sa veterinarom ako posumnjate da je neki veći problem u pitanju, ali često se desi da mu uši nisu dobro očišćene. Bitno je i da pogledate da li je infekcija već nastupila ili ne.

Sredstvo za pranje ušiju kod ljubimaca nanesite na tupfer ili komad pamučne vate i par kapi nanesite na uho. Komadom vate polako obrišite višak sredstva. Ukoliko vidite da se stvara čep od voska, možete nakapati par kapi na uvo, zatim blago masirajte deo gde se uvo spaja sa vilicom. Time pomažete da se sredstvo spusti dublje i da omekša vosak u kanalu. Sredstvo možete koristiti i nekoliko puta nedeljno ukoliko vidite da se uši nisu skroz očistile iz prvog pokušaja.

Kasnije, koliko ćete puta čistiti uši zavisi od nivoa prljanja. Neke rase imaju genetske predispozicije za probleme sa ušima, pa treba ih češće i čistiti. Jednom nedeljno pregledajte im uši, pa ćete ispratiti kad ih i čistiti.

U ponudi imamo i vlažne maramice natopljene istim sredstvom, za lakše korišćenje.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sredstvo za pranje ušiju kod ljubimaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top