Stop krvarenju stipsa

1.100 RSD 1.900 RSD

Stop krvarenju stipsa:  Stipsa u prahu koja efikasno zaustavlja lakše krvarenje. Dolazi u tri pakovanja- manja od 14g i veće od 30g.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

Stop krvarenju stipsa:  Stipsa u prahu koja efikasno zaustavlja lakše krvarenje. Dolazi u različitim pakovanjima- manja od 14g i veće od 30g.

Koliko god dugo da radite, uvek može da se desi da ne procenite dobro. Možda ste zasekli nokat dublje nego što ste smeli ili ste napravili malu posekotinu prilikom šišanja ljubimca. Bitno je da odmah zaustavite krvarenje (ukoliko ga ima) i da očistite i zaštitite ranu. Male količine praha lagano pritiskajte na mesto posekotine dok krvarenje ne prestane. Ako Vam je lakše, možete koristiti pamučne štapiće (za uši), pošto su tanji i lakše možete naneti na taj način. Ukoliko se desi da krvarenje ne prestane, konsultujte veterinara obavezno.

Držite dalje od ljubimaca- ne sme da im dođe u oči ili usta. Držite izvan domašaja dece. Čuvajte na suvom- ne sme doći u kontakt sa vlagom, i ne izlažite direktno na Sunce.

Stop krvarenju stipsa ne ostavlja fleke na dlaci ljubimca. Ne sadrži dodatne parfeme i mirise u sastavu, niti ikakve štetne hemikalije. Lako se koristi kod malih posekotina. Zgodan za korišćenje kod pasa, mačaka i manjih životinja. Neophodan u svakom salonu.

Pogledajte u našoj ponudi klešta za sečenje noktiju.Takođe, imamo klešta i od Show Tech-a u dve dimenzije- srednja i veća.

Proizvodnja Show Tech Belgija/ Shernbao Kina/ Groom Professional Velika Britanija

Додатне информације

Тежина-
Zapremina

14g, 30g, 14g-shernbao

Brand

groom professional

Show Tech

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Stop krvarenju stipsa“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top