Style Midi Trimer

26.250 RSD

STYLE MIDI TRIMER

Шифра производа: 2213 Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Style Midi Trimer: Ova mašinica se korisiti za šišanje kontura glave pasa, nogu, stomaka i repa. Dužina šišanja se može podešavati od 0.5 – 2.5 mm. Uz mašinu se dobija 5 nastavaka-češljeva, najčešćih dužina šišanja: 4, 8, 12, 16 and 20 mm. Lako se pali i gasi na glavni prekidač.

Osim kao bežični trimer, ova mašina se u svakom trenutku može uključiti na struju, pomoću kabla sa punjača baterije. Lagan, ergonomski oblikovan, tih i veoma precizan pri radu, Heinigerov Style Midi Trimer sa lakoćom prolazi kroz dlaku pasa.

Karakteristike: Vreme rada sa baterijom: do 100 min, Vreme punjenja: 60 min, 4 dužine sečenja: 0,5 – 2,5 mm 5 nastavaka – češljeva: 4, 8, 12, 16, 20 mm, Brzina: 2400 dvostrukih pokreta noža/min, Dimenzije LxWxH: 175 x 46 x 50 mm, Težina: 240 g. Proizvođač Heiniger, težina 1kg.

Style Midi Trimer je idealan za šišanje-trimovanje kod svih rasa, za predeo oko šapa i osetljivih delova na glavi. Što se tiče održavanja dlake, laka je za rase kao što su: džek rasel terijeri, jorkiji, maltezeri, ši-cu, škotski terijeri ili šnauceri.

Pre prve upotrebe, neophodno je da nauljite noževe. Preporučeno je da nakon svakog korišćenja noževe očistite i nauljite. Mi Vam preporučujemo namenski sprej za lakše čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa.U ponudi imamo pakovanja ulja za mašinice od 100ml , od 200ml ili od 500ml. Naravno, u ponudi imamo i rezervnu glavu za ovu mašinicu. U ponudi imamo i Style Mini trimer, za teže dostupne delove.

 

Додатне информације

Тежина2 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Style Midi Trimer“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top