Style Mini Trimer

17.000 RSD

STYLE MINI TRIMER-bežična mašina za šišanje pasa

Opis

Style Mini Trimer: Ova mašinica se koristi za šišanje dlaka lica, repa i oko šapa, odnosno teže dostupnih delova tela. Duđina šišanja je 0,3mm. Dodatni češalj dozvoljava dužine sečenja od 3 do 6 mm. Lako se pali i gasi na glavni prekidač.

Karakteristike: Vreme rada: do 80 minuta, Vreme punjenja: 60 min, Dužina sečenja dlake: 0,3 mm, Dužina sa dodatnim češljem: 3-6 mm, Brzina: 2750 dvostrukih pokreta noža/min, Dimenzije ( LxWxH ): 146 x 30 x 38 mm, Težina: 120 g. Proizvođač Heiniger, težina pakovanja 1 kg. Dolazi u pakovanju sa adapterom, četkicom, uljem i dodatnim češljem.

Style Mini Trimer je idealan za šišanje-trimovanje kod svih rasa, za predeo oko šapa i osetljivih delova na glavi, kao i za završno doterivanje pasa.

Nakon šišanja, glava trimera se lako može skinuti i očistiti. Prvo četkicom koju ste dobili u paketu, očistite višak dlaka sa noževa. Zatim skinite glavu trimera, očistite dlake koje su i tu zaglavile. Zatim vratite glavu, nakapajte ulje i pustite koju sekundu trimer da radi. Tako će se ulje razmazati duž celog noža.

Pre prve upotrebe, neophodno je da nauljite noževe. Preporučeno je da nakon svakog korišćenja noževe očistite i nauljite. Mi Vam preporučujemo namenski sprej za lakše čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa.U ponudi imamo pakovanja ulja za mašinice od 100ml , od 200ml ili od 500ml. Naravno, u ponudi imamo i rezervnu glavu za ovu mašinicu. U ponudi imamo i Style Midi trimer, koji dolazi sa dodatnim češljevima i ima podešavajuću glavu sa 5 dužina.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Style Mini Trimer“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button