Torbica za alat-makaze i četke

2.500 RSD

Torbica za alat-makaze i četke: torbica modernog dizajna i kvalitetne izrade. Proizvedena od eko-kože, u kombinaciji crne i braon boje.

Шифра производа: 6533 Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

Torbica za alat-makaze i četke: torbica modernog dizajna i kvalitetne izrade. Proizvedena od eko-kože, u kombinaciji crne i braon boje.

Dimenzije torbice su oko 30 x 18cm. Ima jedan veći džep- oko 24 x 14cm, u kojem se nalazi 5 pregrada za makaze. Na njega se naslanjaju još dva džepa- manji sa 1 pregradom, veći sa 2 pregrade za makaze. Na tim džepovima se nalazi kožni kaiš koji je nitnama izdeljen na 3 dela, pogodno da tu stavite četku koju koristite trenutno za rad. Torbica se kači oko struka, ima kaiš podešavajuće dužine sa žabica kopčom.

Za svakog groomer-a je organizacija prostora oko stola veoma važna. Bitno je da možete da se krećete u toku rada oko stola i da ljubimac ima dovoljno mesta za stolom. Neophodno je i da sav potreban alat Vam bude na dohvat ruke, kako biste brže i lakše obavili svoj posao. Tako da svaka polica oko stola, ili držači i organizatori koji moraju stajati na samoj površini stola mogu otežati uslove rada i smanjiti Vam radni prostor.

Najveća muka je za makaze, jer najčešće makaze stradaju jer ste ih spustili na sto, a ljubimac ih srušio na pod. Ova torbica će Vam sačuvati svaku buduću makazu. Pogledajte našu ponudu makaza ovde. Takođe, imamo u ponudi držač alata koji se kači za rampu stola.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Torbica za alat-makaze i četke“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top