Ulje za podmazivanje mašina Groom Professional 200 ml

950 RSD

Ulje za podmazivanje mašina Groom Professional: Poboljšava performanse, smanjuje frikciju i produžava vek noža. Pakovanje 200ml. Flašica ima praktičan i bezbedan sistem zatvaranja.

Шифра производа: 2262 Категорије: , Ознаке: , , ,

Опис

Ulje za podmazivanje mašina Groom Professional: Poboljšava performanse, smanjuje frikciju i produžava vek noža. Pakovanje 200ml. Flašica ima praktičan i bezbedan sistem zatvaranja.

Kako bi mašinica normalno radila, potrebno je redovno podmazivanje. Pre početka rada, sipajte ulje pomalo po noževima. Upalite mašinicu desetak sekundi kako bi se ulje razmazalo, pa tek onda počnite sa šišanjem. Tokom rada, noževe možete podmazivati uljem ili sprejem. Po završetku rada, mašinicu odložite očišćenu i podmazanu.

Pored redovnog čišćenja noževa, zatim redovnog oštrenja noževa, neophodno je redovno i podmazivanje noževa. Na taj način čuvate i produžavate oštrinu samog noža. Takođe, sam proces šišanja se odvija brže kad su noževi oštri, te se životinje brže ošiša i manje se uznemiri. Svakako preporučujemo korišćenje spreja 4 u 1 za noževe od istog proizvođača– on podmazuje noževe prilikom rada, a lakše se i čiste noževi, skida masnoću i dlake. Najbitnije ujedno ih i rashladi pa ne morate praviti duže pauze u šišanju.

Ulje za podmazivanje mašina Groom Professional treba koristiti na svakoj mašini za šišanje. Pogledajte našu ponudu mašina za šišanje pasa- tip Saphir Style, Saphir Cord, Wahl KM10, Moser Max45.

Pored mašina, u ponudi držimo i rezervne noževe za mašinice- imamo noževe proizvođača Heiniger , kao i noževe proizvođača Wahl.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ulje za podmazivanje mašina Groom Professional 200 ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top