WAHL DEEP BLACK šampon

1.100 RSD 5.800 RSD

WAHL DEEP BLACK šampon : ističe crnu, ali i belu boju dlake. Eliminiše sivkaste tonove.

Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

Opis

WAHL DEEP BLACK šampon : Koncentrovani šampon za pse koji se razblažuje vodom u odnosu 1: 15. Veoma efikasan šampon koji ističe i crnu ali i belu boju dlake.

Wahl Deep Black šampon pojačava tamnu i svetlu pigmentaciju dlake i eliminiše sivkaste tonove. Daje dlaci savršen sjaj i veoma prijatan miris. Ova dobro izbalansirana receptura sadrži prirodne ekstrakte breskve, kruške, pasiflore i kivija.

Uputstvo za upotrebu: Promućkati bocu pre upotrebe. Pomešati 15 delova mlake vode sa jednim delom šampona. Pokvasiti dlaku životinje pa naneti razređen šampon pomoću sunđera, četke ili nekog drugog sredstva za kupanje. Istrljati detaljno, a zatim dobro isprati dlaku vodom. Za bolji efekat kupanja ostaviti šampon da deluje 5 minuta pre ispiranja vodom. Ukoliko je potrebno, šamponiranje se može ponoviti još jednom.

Upozorenje: Izbegavati kontakt sa očima, ušima, nosem. Ako do kontakta dođe, dobro isperite čistom mlakom vodom. Šampon mora da se razredi vodom pre korišćenja i ne sme se nanositi na suvu dlaku. Uvek dobro isperite dlaku posle šamponiranja. Samo za spoljašnju upotrebu! Proizvodi Wahl.

U ponudi imamo i Wahl Diamond White šampon koji pojačava svetlu pigmentaciju dlake, revitalizuje je i osvežava, dajući joj svetao, sjajan i zdrav izgled. Savršeno izbalansirana receptura sadrži prirodne ekstrakete krastavca, pasiflore, limuna i limete.

Brand

wahl

Dodatne informacije

Zapremina

500 ml, 5 litara

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „WAHL DEEP BLACK šampon“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button