WAHL DIRTY BEASTIE šampon

1.100 RSD 5.800 RSD

WAHL DIRTY BEASTIE šampon

Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

Opis

WAHL DIRTY BEASTIE šampon: Visoko koncentrovani šampon za pse koji se razblažuje sa vodom u odnosu 1 : 32 (jedan deo šampona + 32 dela vode). Veoma efikasno čisti prljavu i gustu dlaku. Napravljen da snažno čisti prljavštinu, masnoću, mrlje i mirise bilo koje vrste i da očisti i osveži dlaku. Savršeno izbalansirana receptura sadrži prirodne ekstrakte breskve, kruške, pasiflore i kivija.

Uputstvo za upotrebu: Promućkati pakovanje pre korišćenja. Pomešati 32 dela mlake vode sa 1 delom šampona. Pokvasiti dlaku životinje pa naneti razređen šampon pomoću sunđera, četke ili nekog drugog sredstva za kupanje. Istrljati detaljno, a zatim dobro isprati dlaku vodom. Za bolji efekat kupanja ostaviti šampon da deluje 5 minuta pre ispiranja vodom. Ukoliko je potrebno, šamponiranje se može ponoviti još jednom. Izbegavati kontakt sa očima, ušima, nosem. Ako do kontakta dođe, dobro isperite čistom mlakom vodom.

Upozorenje: wahl dirty beastie šampon mora da se razredi vodom pre korišćenja i ne sme se nanositi na suvu dlaku. Uvek dobro isperite dlaku posle šamponiranja. Samo za spoljašnju upotrebu! Proizvodi Wahl.

U ponudi imamo od istog proizvođača regenerator za negu dlake. Ostavlja dlaku mekšu, sjajniju i lakše se raščešljava. Takođe, u ponudi imamo i šampon namenjen za ljubimce sa svetlijom dlakom. Eliminiše sivkaste nijanse i ističe prirodnu belinu dlake.

Brand

wahl

Dodatne informacije

Zapremina

500 ml, 5 litara

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „WAHL DIRTY BEASTIE šampon“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button