Wahl flaša za razmeravanje

570 RSD

Wahl flaša za razmeravanje: dobar asistent i dodatna pomoć prilikom kupanja ljubimaca. Flaša namenjena prvenstveno za Wahl šampone i regenerator. Ukupna zapremina flaše je 1 litar.

Шифра производа: 6534 Категорије: , Ознаке: , ,

Опис

Wahl flaša za razmeravanje: dobar asistent i dodatna pomoć prilikom kupanja ljubimaca. Flaša namenjena prvenstveno za Wahl šampone i regenerator. Ukupna zapremina flaše je 1 litar.

Većina šampona i kozmetike za ljubimce dolazi u većim pakovanjima i to koncentrovano. Svaki šampon je neophodno rastvoriti sa vodom u preporučenom odnosu, kako biste izbegli potencijalne reakcije kože na kozmetiku. Svaki Wahl šampon je napravljen kao koncentrat i treba pratiti instrukcije koje su dali tehnolozi prilikom proizvodnje, kao i profesionalni groomeri koji su kozmetiku testirali.

Ova Wahl flaša za razmeravanje je ukupne zapremine 1L. Na njoj imate obeleženo razmere 15:1- koja odgovara za šampone Wahl Aloe soothe, Diamond white ili Deep black, 32:1- koja odgovara za šampon Dirty Beastie, 64:1- koja odgovara za regenerator Easy groom. Do visine donje obeležene linije sipate željenu kozmetiku. Nakon toga sipate vodu do gore obeležene linije. Dobro promućkate pre upotrebe. Na vrhu flaše se nalazi pipa koju lako možete da povučete da otvorite i da pritisnete da zatvorite.

Flašica je napravljena od plastike. Možete je držati pored kade bez straha da će je ljubimac srušiti i polomiti. Preporuka je da šampone razređujete na manje količine (do 1L). Bolje je kad stoji kao koncentrat, nego razređen. Svakako do 1L je više nego dovoljna količina šampona za jedno kupanje.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

wahl

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Wahl flaša za razmeravanje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top