Wahl set češljeva

5.000 RSD

Wahl set češljeva: Wahl set češljeva za mašinice za šišanje pasa koje koriste takozvane ,,snap-on” noževe. Set se sastoji od 8 različitih češljeva.

Шифра производа: 2215 Категорија: Ознаке: , , , , ,

Опис

Wahl set češljeva: Wahl set češljeva za mašinice za šišanje pasa koje koriste takozvane ,,snap-on” noževe. Set se sastoji od 8 različitih češljeva.

Univerzalni nastavci za sve mašinice koje koriste takozvane ,,snap-on” noževe (Heiniger- svi modeli SAPHIR, Aesculap- model FAV5, Wahl, Oster). Za postizanje najboljih rezultata šišanja, metalni nastavak za mašinicu treba postaviti na nož broj 30– odnosno nož dužine do 0,5mm. Svaki nastavak ima obojeni deo na sebi kako bi se razlikovao na pogled.

Ukoliko želite da Vam noževi duže traju, morate se pridržavati određenih pravila u radu. Pre nego što počnete sa šišanjem, dobro očetkajte životinju i skinite po mogućstvu što više prljavštine sa dlake. Noževe redovno morate podmazivati uljem za mašine- u ponudi imamo manja pakovanja od 100ml , srednje pakovanje od 200ml i veća od 500ml. Tokom rada, višak dlake i eventualno zaostala prljavština se hvata na nož. Koristite 3 u 1 sprej- za čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa. Poprskajte na nož, i obrišite ga pamučnom krpicom. Na taj način ćete pokupiti nečistoće, te se nož neće tupiti više nego što mora tokom šišanja. U ponudi imamo i sprej 4 u 1- koji ujedno i dezinfikuje noževe.

Kada završite sa radom, skinite glavu, dobro je očistite- uklonite sve nečistoće. Možete koristiti isti sprej. Ukoliko ostane na noževima prljavštine, tupe se noževi, a i teško ćete obaviti naredno šišanje. Kada ostavljate mašinicu, nakapajte malo ulja na noževe, i tako je ostavite.

Set se sastoji od 8 češljeva dužina. 3 6, 10, 13, 16, 19, 22 i 25mm.

 

Додатне информације

Тежина1 кг

Brand

wahl

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Wahl set češljeva“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top