Zidni držač za blaster

5.500 RSD 6.200 RSD

Zidni držač za blaster: lak i praktičan proizvod, nov u našoj ponudi. Odgovara za fenove proizvođača Shernbao. Jednostavan za montažu. Napravljen od gvožđa, ofarban zaštitnom farbom.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , , , , ,

Опис

Zidni držač za blaster: lak i praktičan proizvod, nov u našoj ponudi. Odgovara za fenove proizvođača Shernbao. Jednostavan za montažu. Napravljen od gvožđa, ofarban zaštitnom farbom.

Fenovi su osnovno sredstvo rada u svakom salonu. Ukoliko koristite uspravan stalak sa točkićima, onda lako menjate mesto i položaj fena. Kada Vam je neophodan za rad, postavite ga bliže stolu. Kada ga ne koristite, jednostavno ga udaljite. Ali šta ako ste ograničeni prostorom Ili ako koristite dodatni manji fen za određene rase? Tada možete lako montirati zidni držač za blaster/dryer. Oslobodićete prostor na polici za nešto drugo od opreme. Fen će biti na potrebnoj radnoj visini i lako dostupan za rad.

Zidni držač čine dve šipke koje se utipluju u zid i plastični prsten- držač za crevo. Fen se namesti da sedne u donji žleb, a sa gornje strane se postavlja šipka koja na sebi ima dva šrafa. Odvrtanjem šrafa pomerate pločicu i lako skidate fen po potrebi. Dostupna su dva modela. Model 03N odgovara za fenove Tsunami i Super Cyclone. Model 04N odgovara za model Typhoon.

Mnogi greše pa stavljaju fen na pod. To je loša praksa iz više razloga- ljubimci mogu ozlediti sebe ili sam aparat ako im je dostupan. Fen može i usisati dlake i prašinu sa poda. Najznačajniji problem- kidate crevo jer ga držite pod uglom i vreo vazduh se zadržava na zglobu ili vraća nazad prema fenu čime rizikujete kvarove fena.

Додатне информације

model

03N, 04N

Brand

Shernbao

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Zidni držač za blaster“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top