O Stopi.rs

Stopi.rs O Stopi.rs

Stopi.rs je brend firme Centar za agrotehnologije doo, bavimo se prodajom profesionalne opreme za negu kućnih ljubimaca više svetskih proizvođača. Takođe važan segment našeg poslovanja su i usluge servisiranja opreme koju prodajemo, a za koju obezbeđujemo rezervne delove.

Sajt stopi.rs je dobio ime u čast našeg ljubimca Stopija, u ime zahvalnosti za toplinu koju je ovaj mešanac uneo u naš dom za svojih 15 godina života. Uginuo je 2016. godine, ostavivši mnogo lepih uspomena. Uz njega se rodila velika ljubav i poštovanje prema životinjama te se trudimo da to prenesemo kroz brigu o drugim životinjama.

Iz svoje ponude izdvajamo HEINIGER iz Švajcarske mašine za šišanje pasa, ulja, rezervni delovi.  Groom professional iz Velike Britanije najveći proizvođač i distributer opreme za negu kućnih ljubimaca u Evropi., TRANSGROOM iz Belgije i Shernbao iz Kine od koga imamo profesionalnu opremu, alat i kozmetiku za negu i šišanje pasa. Takođe se trudimo da budemo što pristupačniji te se trudimo da besplatnim stručnim savetima uštedimo vreme i novac našim mušterijama.